Fifty Shades Of Grey


Hei!

Idag hadde vi norsk tentamen og det gikk sånn halvveis bra. Skrev en historie om en gutt som blir mobbet. Tentamen er så utrolig kjedelig, satt og ventet i 1t å! Og etter jul har vi matte tentamen som kommer til å gå helt dass. Men ja, til det jeg egentlig skal snakke om er boken jeg holder på å lese for øyeblikket som er Fifty Shades Of Grey. Har ikke kommet meg nå langt da. Den starter bra med engang så man bare har lyst til å lese mere og mere! Anbefaler derre boken kjempe masse til ungdom og voksen. Er ikke passende for barn. Så slenger bare med et bilde som jeg tok istad av meg, hahah. Sorry for bare selfies i speilet.Hvilken bok anbefaler du?

I'M BACK


Heidere!

Endelig har jeg fått ladet kameraet mitt og endelig kan blogge. Kjente jeg begynte å savne det. Har slettet alle innleggene fordi jeg vil begynne på nytt, og endret design har jeg også gjort. Og headern min er laget av min kjære vennine Victoria. Er jo en stund siden jeg har blogget nå, så ja jeg har jo begynt i 8, karakterer, press osv. Jeg får mellom 3 og 5, jeg er ikke den skarpeste kniven i skuffen for å si det sånn(??) hahah. Har ikke tenkt å si  så mye så slenger bare med et bilde jeg tok igår før jeg dro på kino med jentene.
Noe spessielt dere vil jeg skal blogge om?

Les mer i arkivet » November 2013


Hei! Mitt navn er Alexandra og er 13 år, bor på en liten øy kalt Hitra og blogger om mote, venner og hva som skjer rundt meg egentlig. Instagram: Alexaune

Instagram
Alexaunehits