Blondiii


Heihei!

Jeg fikk 5 på engelsk tentamen!! Jeg ble kjempe glad, siden historien min var ikke bra idet heletatt! hahah, men ja. Idag har jeg vært på  skøytetur og stripet håret! Stripet det blondt selvfølgelig, så jeg vil gjerne vise det til dere! Jeg ble ganske fornøyd, men kunne vært litt mere stripet enkelte steder, men jaja. Har ikke noe mere spessielt og si så slenger med et bilde jeg tok istad av håret.


Ble vell ikke det beste bildet akkurat, haha! Det er ikke sååå blondt som det ser ut på bildet, men det er pga redigeringen.

Hva synes dere?

 

 

Turn your face to the sun and the shadows fall behind you


Heiaa!

To skoledager over, og de har vært grusomme. Første dagen så klarte jeg selvfølgelig å sovne av så jeg så ut som et rass og andre dagen så jeg bare sløv og trøtt ut. Vil bare at det skal bli helg! Tanken på at det er tentamen i fuckings matte gjør meg kvalm, blir vell 2+. Men ja, nok klaging, jeg klager hele tiden. Idag så har jeg vært på skolen også kom jeg hjem og satt meg i sofaen. Og sånn er alle andre dager også, så er derfor jeg blogger så lite, har ikke noe å blogge om. Tips til noe jeg kan blogge om? Noen Ønsker? 

Bildene ble helt grusomme, dårlig redigering, dårlig kvalitet, ahh...Følg meg på instagram vist dere vil!! Alexaune


!!2014!!


Hei!

Håper alle har hatt et fint år og klare for et nytt et! Det er ihvertfall jeg. 2013 har vært kjempe artig og det er mye som har skjedd. Kommer til å huske alle fine minnene jeg har hatt og er klare for å lage nye. Min nyttårsaften har egentlig vært kjempe kjedelig, er kjempe skuffet. Lite fyrverkeri og jeg vil være med vennene mine osvosv. Men nok klaging. Håper dere har hatt en kjempe fin kveld! Har tatt noen bilder, men fikk ikke noen som var spessielt fine da.Hva er deres nyttårsforsett?

Les mer i arkivet » Januar 2014 » November 2013


Hei! Mitt navn er Alexandra og er 13 år, bor på en liten øy kalt Hitra og blogger om mote, venner og hva som skjer rundt meg egentlig. Instagram: Alexaune

Instagram
Alexaunehits